მსხვილად დავფქვათ სელის მარცვლები (დაახლოებით 2-3 დღის (2-3 ჩაის კოვზი) სამყოფი რადგან დიდხნის დაფქვილი კარგავს სასარგებლო თვისებას)
პირველი კვირა
1 ჩ/კ დაფქვილი სელი გავხსნათ 100 გრ. კეფირში და მივიღოთ ყოველდღე უზმოზე 1 კვირის მანძლზე
მეორე კვირა
2 ჩ/კ დაფქვილი სელი გავხსნათ 100 გრ. კეფირში და მივიღოთ ყოველდღე უზმოზე 1 კვირის მანძლზე
მესამე კვირა
3 ჩ/კ დაფქვილი სელი გავხსნათ 150 გრ. კეფირში და მივიღოთ ყოველდღე უზმოზე 1 კვირის მანძლზე
(ასევე შესაძლებერლია დაბალ-კალორიული მაწონი ან უშაქრო იოგურტი გამოიყენოთ)
შევისვენოთ 2-3 კვირა მაქსიმუმ 1 თვე (თუ საჭირ იქნება სურვილისამებრ) და გავიმეოროთ კვლავ
No comments:
Post a Comment